Hoe Bartique is begonnen

francois bartique

François Bartique

Mijn naam is François Bartique en mijn liefde voor kunst is begonnen in 2017. Al sinds die tijd dat ik in Amsterdam woon vind ik kunst en vooral foto’s en schilderijen aantrekkelijk.

Nu, als inwoner van Naarden heb ik een grote waardering ontwikkeld voor de kunstwereld. Door de studie van verschillende artistieke stijlen en technieken ben ik tot de ontdekking gekomen van de schoonheid, emotie en inspiratie die kunst aan onze wereld brengt.

Er is iets werkelijk bijzonders aan de manier waarop een goed gemaakte foto of schilderij een moment in de tijd kan vastleggen en ons diep kan laten voelen. Ik kijk ernaar uit om de wereld van de kunst verder te blijven verkennen en alles te ontdekken wat het te bieden heeft. Ik hoop dat je met me mee zult gaan op deze ontdekkingsreis.

Onderdeel van

Wij zijn onderdeel van bedrijf:
Online met Bart
met kvk nummer:
66931509
en BTW-nummer:
NL001122522B22

over bartique

Vol Energie en Focus!

De enorme focus en toewijding die ik kan steken in mijn kunstwerk is werkelijk een opmerkelijke en energieke ervaring. Met elke penseelstreek kan ik mezelf volledig onderdompelen in de wereld van kleur en expressie, mezelf verliezen in het creatieve proces en nieuwe diepten van vaardigheid en creativiteit ontdekken die ik nooit voor mogelijk had gehouden.

signature bartique
François Bartique

Samenwerkingen

We ziijn erg trots op alle samenwerkingen die we hebben opgebouwd in de wereld van de kunst. Het is een fascinerende en veelzijdige omgeving en we hebben het geluk gehad om te werken met een aantal buitengewoon getalenteerde kunstenaars.

Een van onze recente successen was het plaatsen van enkele prachtige schilderijen op een tentoonstelling in Amsterdam. Het was geweldig om deel uit te maken van zo’n dynamische en innoverende culturele gemeenschap en we werken er voortdurend aan om onze banden verder te versterken en onze invloed in de kunstwereld te vergroten.

We hebben veel plannen voor de toekomst en we kijken er naar uit om onze samenwerkingen in de kunstwereld voort te zetten en te zien wat de toekomst voor ons in petto heeft.

1.8M+

Followers

800K+

Readers

1.2M+

Likes

Winkelwagen